آموزش طرز تهیه سالاد سیبزمینی و ذرت- سیبزمینی یکی از مواد غذایی اصلی و محبوب اکثر مردم دنیا از جمله ما ایرانی هاست که قطعا چند باری در طول هفته میهمان سفرههای ما میباشد. شاید یاد گرفتن چند نوع سالاد جدید با این ماده غذایی مقوی، برایتان جالب باشد.
مواد لازم برای تهیه سالاد سیبزمینی و ذرت
بلال: ۳ عدد
سیبزمینی: ۹۰۰ گرم
نمک
پیاز قرمز: ۱ عدد
سرکه سیب: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
روغن زیتون: ۱/۴ پیمانه
ریحان تازه خرد شده: ۱/۲ پیمانه
گشنیز خرد شده: ۱/۲ پیمانه
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
زمان خنک شدن: دو ساعت
تعداد: ۸ نفر
طرز تهیه سالاد سیبزمینی و ذرت
۱. دانههای ذرت را جدا و آنها را آبپز کنید. سیبزمینی را با یک قاشق غذاخوری نمک در آب بپزید تا کاملا خنک شوند. هر دو را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.
۲. در همین زمان، پیاز را خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، پیاز خرد شده، سرکه، نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید. ذرتها را اضافه کنید.
۳. سیبزمینیها را له و سپس به مخلوط پیاز و ذرت اضافه کنید. روغن را اضافه کنید. ریحان و گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک ساعت پیش از سرو اجازه دهید خنک شود. در صورت تمایل میتوانید پیش از سرو، آن را ۲۴ ساعت در یخچال خنک کنید.
دوربین مقاوم، قدرتمند و سریع و جدید کانن
سیبزمینی ,خنک ,سالاد ,خرد ,ذرت ,۱ ,سیبزمینی و ,سالاد سیبزمینی ,تهیه سالاد ,اضافه کنید ,را اضافه ,تهیه سالاد سیبزمینی
درباره این سایت